Kookworkshops bij Pakhuis Dordrecht

Sinds 2022 werken Christine en ik samen in Pakhuis Dordrecht. Een plek waar koken en verbinden centraal staat en waar we met zowel grote groepen als losse boekingen tijdens onze open inschrijfworkshops de keuken in duiken om van en met elkaar te leren en genieten. 

Iedere workshop start met iets lekkers, waarna we na een introductie aan de slag gaan. Welke snijplank is waarvoor, waar kun je de verse kruiden vinden, waar de kaas, de specerijen en olie? 

We koken altijd in tweetallen, zodat je elkaar kunt helpen & je gezellig in verbinding blijft. 

Na het koken gaan we met elkaar aan tafel en is er voldoende tijd en ruimte om alles te proeven en elkaar toe te lichten wat er is gekookt. 

Pakhuis Dordrecht is gevestigd in een oud pakhuis dat in 2019 compleet verbouwd is. Het is een ruimte met prettige energie en een sfeervolle ambiance. De huiselijke living gekoppeld aan de moderne keuken zorgt voor een mooie balans. De sfeervolle zitruimte is met zorg ingericht, is een heerlijke plek om te ontspannen en samen te komen om leuke herinneringen te maken.

Bij Pakhuis Dordrecht kun je terecht voor:

– Kookworkshops

– Vergaderingen

– Foto- en videoproducties

Geef je op voor een van de open inschrijf workshops

Op onderstaande data organiseren we kookworkshops met een thema waar je je als individu of kleinere groep op kunt geven. Voor Aanschuiven Maar zijn de rollen omgedraaid en koken wij voor jou. Je bent welkom om aan te schuiven en contact te maken met anderen. Ben je alleen, heb je geen zin om te koken en vind je het gezellig om aan te schuiven?

Je bent van harte welkom. Verbinding en plezier hebben met elkaar staan voorop! Eet mee wat de pot schaft (vaak 3 gangen & huiselijk).

 

Maandag 20 april ’23 | Aanschuiven maar… 

Maandag 1 mei ’23 | Aanschuiven maar… 
Maandag 5 juni ’23 | Aanschuiven maar…
Zondag 17 september ’23 | Wijn en Spijs proeverij

In een industrieel pand in het historische centrum van Dordrecht is Pakhuis Dordrecht gehuisvest. Een plek waar verbinding, samen komen, ontspanning en plezier hebben centraal staan. We bieden culinaire en creatieve workshops, een inspirerende vergaderlocatie en 1 op 1 begeleiding in de keuken.  Een bedrijfsuitje, vrienden avond, kookclub, vergadering, vrijgezellenfeest, brainstorm sessie, kookcoaching, of familiedag… Wij verzorgen het met plezier!

Christine van Tienhoven

Pakhuis Dordrecht