LIDL – TV Commercial Pasen 

 

Een tafel van 7,5 meter lang bomvol met heerlijk & kleurrijk eten. Een paastafel met een “zonnetje” in februari. Vanuit een mobiele keuken mochten Grace Allaart & de set dressers de hele tafel vullen met moois. Heel trots op het resultaat met de mooie cakes, wafels en de hero’s van grote taarten!

Foodstyling team: Grace Allaart & me.

Videografie & productie: Joe Public

Mc Donald’s – TV Commercial Kerst

 

“December kan wel een beetje Mc Donald’s gebruiken”. Dat is voor de hoofdpersoon in deze commercial zeker het geval. Tijdens het kerstdiner wordt hij compleet ondervraagd door zijn tante. “Ga je wel naar de kapper? Douche jij wel? Welke shampoo gebruik je? Heb je wel zo’n dating app? Welke foto heb je dan??”.

Samen met Cees verzorgde ik het traditionele diner in de eerste shots. 

Foodstyling team: Cees Visser & me.

Videografie & productie: Holy Fools

Albert Heijn – TV Commercial Ovenseizoen

 

Bij het nieuwe seizoen hoort een nieuwe herfst TV Commercial. Bart kookt de sterren van de hemel als Super Bart en wordt betrapt door zijn vrouw en haar vriendinnen wanneer hij preigitaar op het eiland staat te spelen. 

Hij tovert het een na het andere mooie gerecht uit de oven, met een beetje hulp van de foodstylisten 😉

Foodstyling team: Cees Visser, Grace Allaart & me.

Videografie & productie: Made by Lions

Foodstyling Rukmini’s Bakplaat

 

Rukmini Iyer, auteur van zes bakplaat-boeken verdient haar eigen magazine, vond Uitgeverij Gottmer. De opdracht voor onze shoot: maak acht gerechten van Rukmini waarbij bekende Nederlandse chefs een twist of toevoeging hebben gedaan. Dat alles mocht in Rukmini’s stijl, want de foto’s moesten volledig passen tussen alle recepten uit de originele boeken. Een super tof project! 

Set styling: Alexandra Hereijgers

Fotografie: Saskia Lelieveld

Old Amsterdam – TV Commercial Smaak van Grote Dromen

 

In deze commercial wordt het verhaal van het ontstaan van het merk Old Amsterdam verteld. Voor deze commercial mocht ik het eindshot voor mijn rekening nemen samen met een tag-on voor een innovatie van het merk.

Videografie & productie: Rogier Sol

Foodstyling Yildriz

 

Made by Lions vroeg mij om hen te ondersteunen op de set van de TV-Commercial voor de nieuwste saus in een handig bakje van Yildriz. 

Een dag draaien en food- en setstyling voor deze commercial, waarin we een Nederlands-Mediterraanse zomerse sfeer neerzetten met focus op de aioli en een tafel bomvol Mediterraanse hapjes en drankjes. 

Een productie in opdracht van Talpa Network en natuurlijk Remia’s Yildriz. 

Videografie & productie: Made by Lions

Food- en set styling Tristar

Smartwares Group is een bedrijf in consumentengoederen dat betaalbare, goed ontworpen apparaten en oplossingen maakt die het dagelijks leven eenvoudiger, beter en leuker maken! Ze bieden een rijke selectie van Smart Home artikelen om te gebruiken in en rond je huis.

Voor het merk Tristar heb ik samen met Merijn productfoto’s gemaakt. De boodschap; Fris – Kleurrijke styling – Pastel omgeving – Speels – No-nonsens – Food

Fotografie: Tycho Merijn Fotografie

Food- en set styling Home Made Chefs Lentemagazine

 

Voor recept- en inspiratieplatform Home Made Chefs verzorgde ik in het voorjaar van 2022 de recept concepten, foodstyling en styling op de set in samenwerking met een chef en creative.

Doelstelling was een magazine te vullen met de recepten en merkinformatie voor twaalf food-gerelateerde merken en hun product en merk op een subtiele manier in de kijker te spelen. 

 

Fotografie: Dion Doornik 

 

Foodstyling Jumbo Pasen Commercial

 

Voor de Jumbo Pasen tv-commercial 2022 mocht ik als assistent foodstyling samen met Grace Allaart werken aan de food styling van de food shoot. De shoot waar alle lekkere gerechten volledig in beeld komen, recht bij jou in de huiskamer. 

Foodstyling: Grace Allaart

Videografie & productie: Nosh Food Films

 

Foodstyling Walraven Sax leaflet

Walraven Sax vroeg mij te helpen met de fotografie van drie wijnmerken voor in een promotie magazine. Warm, voor de feestdagen maar niet alleen tot de feestdagen beperkt. De koppeling met eten was belangrijk en de hapjes op de borrelplank zouden bij de supermarkt vandaan kunnen komen. We leverden zes beelden aan met voldoende ruimte voor merkinformatie. De klant mocht kiezen. Zie hier het eindresultaat!

Set styling & food styling: me

Fotografie: Rob Lipsius

Foodstyling kookboek Lekker Gezond! van Ellemieke Vermolen

Voor Kosmos uitgevers werkte ik als foodstylist aan ruim 100 recepten voor de fotografie van het kookboek van Ellemieke Vermolen. Van snelle tussendoortjes tot kidsproof hoofdgerechten en van healthy smoothies met extra veggies tot lekkere baksels. Daarbij voerde ik ook testen uit m.b.t. de receptuur. 

Set styling: Valentijn Dirks

Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Project manager: Dorette Kostwinder

Foodstyling kookboek Hem versus Haar van Ellen Hoog

Uitgever Becht vroeg mij te helpen als foodstylist aan ruim 80 recepten voor hem en 80 recepten voor haar plus een paar voor de kleintjes voor de fotografie van het kookboek van Ellen Hoog. In Hem versus haar staan heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor met een twist voor hem en haar.

Set styling: Valentijn Dirks

Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Project manager: Dorette Kostwinder

Recept ontwikkeling & food- en set styling voor Smaakt 

In opdracht van food inspiratie platform Home Made Chefs creëerde ik voor de Less Carb lijn van Smaakt een aantal gezonde, glutenvrije en lekkere recepten en die zetten we samen met het team van Home Made Chefs en de fotograaf Dion mooi op de foto. 

Zo ontwikkelden we crackers met een munt en cottage cheese spread die we serveerden met verse vijgen en een beetje honing. Als tweede maakten we lekker lunch gerechtje van hartige wentelteefjes met een salade met Aziatische dressing. 

Fotografie: Dion van Doornik