Receptvideo’s

Op deze pagina vind je mijn grootste bron van opdrachten en gelukkig ook hetgeen dat ik stiekem het allerleukste vind om te doen. Dat is omdat ik met anderen mag delen welke mooie producten er allemaal verkrijgbaar zijn, wat het verhaal erachter is en hoe je het kunt gebruiken.

Wat ik zelf zo leuk vind, is dat ik hier gewoon lekker gek kan blijven doen. That’s me! En die lol zie je terug als je de video’s bekijkt.

Video’s vallen op

Eten kun je heel goed vastleggen in foto’s en video’s. Als je daarbij ook nog eens een leuk, interessant of grappig verhaal vertelt, dan houdt dat de aandacht vast. 

Met bloopers, dansjes en acts maak ik video’s luchtig en toegankelijk. En dat is ook precies wat een recept of productvideo wat mij betreft moet zijn; iets niet al te formeels en iets waar mensen zich mee kunnen identificeren of interesseren.  

De eerste keer dat ik voor de camera stond, was bij de opnames van Mounir’s Kookschool. Tijdens de selectieronde had ik direct al mijn grootste kookbloopers op camera verteld, en dat leek de crew wel een interessante kandidaat. Door mijn deelname aan het 24Kitchen programma leerde ik dat mijn passie voor eten en delen groter was dan ik me eerder had gerealiseerd. Én ik liet daar direct mijn camera-schuwheid los. 

Na de opnames vroeg chef Danny Jansen mij of ik mee wilde werken aan pilot video’s voor zijn online platform Home Made Chefs. Dat wilde ik zéker! Sindsdien werk ik regelmatig met Home Made Chefs aan nieuwe video’s, net als voor Kroon op het Werk en DeNardi

Nieuwe opdrachten

Aan die lijst zou ik graag meer namen toe willen voegen. Benieuwd wat we samen kunnen doen? Ik wissel graag van gedachten. Neem hier contact met me op.

 

Voor KitchenAid heb ik recepten op video gemaakt die in hun receptenboeken staan. Natuurlijk kunnen we ook in overleg recepten ontwikkelen voor in de video’s.